Besøk på Kampen Økologiske Barnebondegård

Det aller beste med Kampen Økologiske Barnebondegård er at stedet alltid er åpent. Selv når det er stengt, er det egentlig åpent. Går du forbi det søte, røde huset rett ved Kampen barnehage, vil du som oftest se alle dyrene som bor der. Altså kan man alltid få i seg den positive atmosfæren som råder på bondegården, selv om det røde huset er stengt den dagen du kommer. Kampen Økologiske Barnebondegård er som Norge i et nøtteskall – et åpent, hyggelig sted der alle kan finne seg til rette. Hvis du ikke har vært innom bondegården tidligere, er det på høy tid å planlegge et besøk.

Vanlig besøk

Den enkleste og raskeste måten å besøke Kampen Økologiske Barnebondegård, er å planlegge et helt vanlig besøk. Hver tirsdag og torsdag er bondegården åpen fra kl. 17:00 til 19:00, helt perfekte åpningstider for deg som jobber på dagtid. På denne måten kan du plukke opp ungene på SFO eller i barnehagen rett etter jobben og besøke barnebondegården sammen med dem før middagstider. Man kan også ta turen til KØBB på søndager, når det røde huset holder åpent fra kl. 12:00 til 15:00. Dermed har man tre timer på seg til å leke med dyrene og finne ut mer om selve driften av gården. Både barn, ungdommer og voksne kan ta til seg mye kunnskap om både selve gårdsdyrene og matproduksjonen som vi alle er avhengige av. Vanlige besøk kan planlegges spontant, samtidig som selve aktivitetene er gratis – bedre balanse mellom produkt og pris finner du neppe. Vi kan anbefale deg å komme på en søndag, da er nemlig vaffelboden åpen. Slik får man i seg ekstra kos og hygge når man først besøker Kampen Økologiske Barnebondegård.

Gruppebesøk

Tre dager i uken kan man komme innom Kampen Økologiske Barnebondegård uten å planlegge besøket noe særlig på forhånd. Man trenger ikke ringe engang – det er bare å komme til det røde huset etter klokken 17 på tirsdag eller torsdag, samt mellom 12 og 15 på søndag. Her får du alltid noe gøy å gjøre, noe spennende å følge med på eller kunnskap å ta inn. Men hvis du har en spesiell interesse for dyrene og livet på gården, er det absolutt å anbefale at du planlegger et såkalt gruppebesøk. Samle sammen likesinnede mennesker og ring bort til Kampen Økologiske Barnebondegård for å høre når det passer best å komme på besøk. Hver mandag, onsdag og fredag er satt av til tilrettelagte aktiviteter, men man kan også komme andre dager – mulighetene er mange, derfor er det best å ta kontakt med bondegården og slå av en prat. Både skoleklasser, barnehagebarn og voksne mennesker er hjertelig velkomne, og de hyggelige ansatte vil alltid skreddersy opplevelsene deres slik at alle kan føle seg inkludert i aktiviteten. Fordelen med et gruppebesøk er at du og dine venner kan dele på denne spennende opplevelsen. Så får dere noe å diskutere samme kveld.

Kom deg frem

Så fort du bestemmer deg for å besøke Kampen Økologiske Barnebondegård, er det bare å velge hvordan du ønsker å ta deg frem til det søte, lille huset i rødt. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger kun et steinkast unna Ensjø T-banestasjon, derfor er det ekstremt lett å komme seg frem. Ensjø er en av de mest sentrale stasjonene i rutenettet, altså snakker vi om to-tre minutter mellom hvert enkelt tog som er innom. Ensjø T-bane har nylig blitt oppusset, og en av gangveiene fra stasjonen leder faktisk rett til Kampen Økologiske Barnebondegård. Det er like lett å finne frem med bilen, og du slipper å betale bompenger for den innerste ringen siden Ensjø verken når frem til Riksvei 4 eller Kjølberggata. Kjør ut på E6 om du bor øst for sentrum, og sving av like før Vålerengtunnelen mot Ensjø. Her havner du direkte på Ensjøveien – så fort du ser T-banestasjonen er det bare å parkere, for herfra er det femti meter til bondegården.

Privacy Policy