Kontakt Kampen Økologiske Barnebondegård

Kampen Økologiske Barnebondegård er et hyggelig, åpent sted der alle kan føle seg hjemme samtidig som man får i seg interessant informasjon og grundig kunnskap. KØBB ønsker alle besøkende velkommen, og man velger helt selv om man tar kontakt på forhånd eller møter opp på stedet for å slå av en koselig prat. Det kreves nemlig en viss mentalitet for å jobbe på en bondegård, samtidig som man skal være både tålmodig og ha et godt hjerte for å jobbe med barn. Dermed er alle ansatte på Kampen Økologiske Barnebondegård spesielle mennesker som tenker i litt annerledes baner enn folk flest.

Ta kontakt på forhånd

Dersom du ønsker å besøke Kampen Økologiske Barnebondegård, er det bare å stikke innom på de offisielle åpningstidene. Bondegården er åpen tre dager i uken – på ettermiddagen (etter vanlige arbeidstider) hver tirsdag og torsdag, samt på dagtid hver søndag. Retter man seg inn mot dette og ikke ønsker noen tilrettelagte aktiviteter, er det ingen grunn til å kontakte bondegården på forhånd. Møt opp på plass og kos deg med de morsomme, positive dyrene på gården. Ønsker du derimot en spesiell aktivitet, er det alltid best å ta kontakt på forhånd. Kampen Økologiske Barnebondegård hører gjerne på forslag og ideer på aktiviteter dersom du har en egen liten fantasi eller idé i hodet. Samtidig kan man gjerne slå av en uforpliktende prat med de ansatte og høre på deres egne ideer til aktiviteter. Informer dem om hva du kunne tenkt deg, hvilke dyr som interesserer deg og – viktigst av alt – hvem du kommer med. Kampen Økologiske Barnebondegård kan lett sette sammen en egen plan for deg avhengig av hvem du tar med deg til gården. Kommer du med unger, kan dere planlegge en gåtur med sauene eller være med på å vaske noen av dyrene. Kommer du med partneren, kan en lang ridetur i det idylliske området rundt bondegården være perfekt. Det er helt opp til deg, men i slike situasjoner er det alltid best å ta kontakt på forhånd. Slik slipper du overraskelser på stedet, og kan planlegge tiden din på forhånd.

Ta kontakt på stedet

Har du godt om tid? Da kan det være moro å stikke innom Kampen Økologiske Barnebondegård for å planlegge ditt neste besøk. Dette er spesielt kult dersom du har en overraskelse i tankene. Kanskje en barnebursdag? Slikt diskuterer man ikke på telefon – kom til KØBB under vanlige arbeidstider og sett deg ned med de ansatte for å se over mulighetene dine. Her kan man sette sammen en helt unik dag med en rekke opplevelser for unger i alle aldre. Dersom du har noe romantisk i tankene, kan det også lønne seg å stikke innom bondegården i egen person. Her er det ingen som kan overhøre planene dine, bortsett fra dyrene. Vi har allerede forklart hvordan du kommer deg til gården i en egen artikkel – transportmulighetene er brede, altså er det ingenting som stopper deg. Når du kommer deg til den økologiske bondegården vil du dessuten få se selve bygningen, bli (litt) kjent med dyrene og selvfølgelig de ansatte. Dermed blir det enklere å finne frem på gården når du først setter i gang den planlagte aktiviteten.

Planlegg på forhånd

Det lønner seg alltid å planlegge. Bedre føre var, går uttrykket. Hvis du kun har lyst til å titte litt på dyrene som kaller Kampen Økologiske Barnebondegård for sitt hjem, trenger du selvfølgelig verken å planlegge på forhånd eller forberede deg på noen som helst måte. Det er bare å besøke gården ved ordinære åpningstider og si hei til grisene, kaninene, kalkunene, hestene, sauene, eslene og de andre dyrene. Har du derimot noe spesielt i tankene, er det veldig viktig å prate med KØBB på forhånd. Jo tidligere du begynner å planlegge, desto bedre.

Privacy Policy